Winterstalling Dinteloord

In de zomer maak je mooie vaartochten, maar in de winter wil je zorgen voor een veilige plaats voor je boot. De winterstalling bij Van Tilburg heeft de mogelijkheid voor buiten en binnenstalling. Reserveer onze stalling eenvoudig online via onze website. 

Onderhoud

Het is fijn om je schip in de winterstalling in Dinteloord te plaatsen als je thuishaven in deze regio is of als je in de buurt woont. Onze winterstalling is ook een goede locatie voor het verzorgen van je schip. Tijdens de winterstalling kunnen wij het schip opknappen, schoonmaken of onderhouden. Op deze manier houdt het schip zijn waarde en heb je er extra plezier van. 

Werkzaamheden

Bij Van Tilburg Botenstalling is het vanuit veiligheids- en milieuoverwegingen niet mogelijk om zelf onderhoud te plegen aan je jacht. Onze ervaren mensen doen dit uiteraard wel graag voor je. We halen de boten uit het water en spuiten ze kort daarna schoon. Daarna brengen we een nieuwe antifouling laag aan zodat het schip klaar is voor het nieuwe seizoen.  Indien gewenst schuren, polijsten en waxen we de romp van het schip . Voor groot onderhoud maken wij graag een offerte of maat. Zo onderhouden we je schip tijdens de winterstalling in Dinteloord goed en is het schip weer klaar voor een nieuw vaarseizoen! 

Dinteloord

Dinteloord is een prachtig havendorpje. Dinteloord ligt tussen Willemstad en Steenbergen. Het is mogelijk om in de haven van Dinteloord te overnachten en vanaf deze havenplaats kun je gemakkelijk varen naar andere leuke plaatsen zoals Steenbergen, De Heen, Oud Gastel en Oudenbosch. Op loopafstand van de haven in Dinteloord vindt je enkele leuke restaurants zoals Havenzicht, Thuis! en de Blauwe Wolk

winterstalling-haven-dinteloord

Tarieven

Via onderstaande button kun je gemakkelijk de stallingsprijs berekenen. Daarna kun je deze plaats eventueel gelijk online reserveren. Via onze webshop kun je tevens de botenlift, het afspuiten van je schip en het aanbrengen van antifouling reserveren.

Bereken stallingsprijs