Winterberging voor je boot

Stallen van je boot

Winterberging voor je boot: Na een mooi vaarseizoen wil je je boot netjes en veilig kunnen stallen. Van Tilburg botenstalling heeft ruimte op het buitenterrein en in de loods voor binnenstalling. Tegenmeerkosten is er ook toegang tot stroomvoorzieningen.

Vorstvrije winterberging

Wil je je boot graag binnen stallen voor winterberging, dan is dit mogelijk in onze loods. Wij hebben 770m² oppervlakte beschikbaar voor vorstvrije binnenstalling en onderhoud. Het onderhoud vindt alleen door en in opdracht van medewerkers van Van Tilburg plaats. Dit in verband met veiligheids- en milieuvoorschriften. Bovendien houden we hiermee strenge controle op het onderhoud en zal de overlast tot een minimum beperkt worden. Wil je vrijblijvend een offerte voor (groot) onderhoud, neem dan contact met ons op.

Afspuiten

De meeste boten halen we begin oktober uit het water. De boten worden op professionele wijze afgespoten voordat ze getransporteerd worden naar de winterberging. Indien gewenst geven we de boot een nieuwe antifouling laag. Op deze manier is de boot weer klaar voor een nieuw vaarseizoen. Het plannen van te water laten of in het water laten van de boot met botenlift kan online via onderstaande button.

Antifouling

Antifouling is een aangroeiwerende verf die we aanbrengen op het onderwaterschip. Deze verflaag zorgt ervoor dat (micro)organismen zich niet of slecht kunnen hechten aan de romp. Hierdoor blijft het onderwaterschip glad en vrij  van aangroei. Dit goed voor de staat van het onderwaterschip, maar zorgt ook voor extra vaarplezier.

Botenlift

Het reserveren van de botenlift kan online via onderstaande button. Je kunt online geen datum aanklikken. Daarom nemen wij dezelfde of de volgende werkdag contact met je op. Wij spreken een datum af en kijken gelijk of er bijzonderheden zijn. Wil je dat we het onderwaterschip afspuiten of antifouling aanbrengen? Reserveer dit direct online mee!

Reserveer botenlift