zeilboten-haven-stalling-boten

Wij geven je graag een overzicht van de mogelijkheden bij Van Tilburg Botenstalling.

Botenstalling binnen

Binnenstalling en Buitenstalling

Wij vervoeren de jachten van onze klanten van de wal naar ons eigen terrein. Bijvoorbeeld voor winter- of zomerberging

Bestellen
antifouling aanbrengen

Antifouling

Op ieder schip ontstaat aangroei, dit is een natuurlijk proces. Maar aangroei kan op termijn de romp aantasten. Bovendien heeft het invloed op de vaareigenschappen van uw jacht. Er is dus alle reden om uw jacht een antifouling-behandeling te gunnen.

Bestellen
afspuiten onderwaterschip

Afspuiten onderwaterschip

Een goed onderhouden onderwaterschip zorgt ervoor dat uw jacht beter vaart en er fraaier uitziet. Kortom, dat u er nog meer plezier van heeft.

Bestellen

Botenlift

Van Tilburg Botenstalling beschikt over een botenlift om boten vanaf 7 meter uit het water te lichten. Kleinere boten zijn ook mogelijk met het minimum tarief van een schip van 7 meter. Wil je gebruik maken van de botenlift, reserveer dan online. Wij nemen na ontvangst van je reservering contact met je op om een datum in te plannen.

Tip: reserveer bij de botenlift gelijk het “onderwaterschip afspuiten”. Dit is ook als combinatie product beschikbaar. Wij spuiten dan gelijk na het liften van de boot het onderwaterschip af zodat deze gereed is voor onderhoud, stalling of het aanbrengen van anti-fouling.

Onderhoud

Het is vanwege veiligheidsoverwegingen helaas niet mogelijk om zelf onderhoud uit te voeren. Onze onderhouds medewerkers doen dit echter graag voor je. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem vrijblijvend contact op met Leon (leon@vantilburggroep.nl)

Ontroesten, schuren en antifouling aanbrengen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stalling

Wij bieden seizoenstalling aan. Zo kun je gebruik maken van onze winterstalling van oktober t/m maart of van onze zomerstalling van april t/m september. De prijzen op onze website zijn per m² voor 6 maanden en incl. btw.